Eventlocatie in de groene long van Leuven

Centrum Eenheid is een plek die mensen met mekaar verbindt.
Hier gebeurt altijd iets bijzonders.
En dat blijft nazinderen.

Op zoek naar een inspirerende vergaderzaal in de omgeving van Leuven?

Wij beschikken over kleine en grote vergaderruimtes voor al uw brainstormsessies, board meetings, workshops, meetings, trainingen en seminaries. Ook als u een hele kleine ruimte nodig hebt voor bv. sollicitatiegesprekken of als u veel volk uitnodigt voor een productlancering, kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgen de catering voor lunchmeetings, recepties, personeels- en andere feesten. Wij maken graag een offerte op maat.

Centrum Eenheid kan ook gehuurd worden voor meerdaagse congressen. We hebben dertien slaapkamers, waarvan één speciaal ingericht is voor minder-validen.

Op zoek naar een mooie zaal voor een socio-culturele activiteit in de omgeving van Leuven?

Wij beschikken over verschillende zalen die apart of samen gehuurd kunnen worden. Voor een event van één dag of voor regelmatige bijeenkomsten (bv. maandelijkse vormingssessies) over de periode van een werkjaar.

Centrum Eenheid is ook bijzonder geschikt voor kleinschalige optredens van stand-up comedians, zangers en zangeressen, bands, koren, harmonieën en fanfares.

Wij verzorgen de catering voor recepties en feesten.

Centrum Eenheid kan ook gehuurd worden voor meerdaagse congressen. We hebben dertien slaapkamers, waarvan één speciaal ingericht is voor minder-validen.

Op zoek naar een ruimte die groot genoeg is, maar tegelijk ook huiselijk en gezellig aanvoelt voor uw feest?

Centrum Eenheid heeft alles voor een geslaagd privéfeest zoals een babyborrel, communie- of trouwfeest. Er is zelfs een stille ruimte voor een zingevende viering.

Verder kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de salonnetjes die her en der in het gebouw verspreid staan. En er is ook een grote tuin met een poortje naar een bos, dat de avontuurlijkste kinderen van de familie zeker willen ontdekken.

Geen zin om 's nachts na het feest naar huis te rijden? Geen nood! Wij beschikken over dertien slaapkamers.

Online meeting tools hebben de afgelopen weken en maanden hun waarde meer dan aangetoond.

Tegelijkertijd hebben we allemaal aangevoeld dat geen enkele virtuele omgeving de sfeer van een bijeenkomst in een aangenaam gelegen, échte, driedimensionale ruimte kan evenaren. Soms gaat er niets boven échte ontmoetingen.

Centrum Eenheid heeft àlles om je bijeenkomsten op veilige manier te organiseren: veel ruimte binnen, een groot terras met tuin (en tent!) voor buitenactiviteiten, een prachtig, bosrijk domein om in te wandelen en bovenal: zorgzaam personeel dat de covid-19 maatregelen minutieus toepast.

Draag zorg voor uw personeel en voor uw klanten. Hou het veilig en neem gerust contact met ons op om na te gaan hoe wij uw voor u in deze lastige tijd ruimte kunnen creëren voor veilige vergaderingen, productpresentaties, opleidingen en workshops.

Bel ons op +32 16 204816. Stuur een mailtje naar info@centrumeenheid.be of maak gebruik van de chatfunctie op de 'uw idee' pagina.

Samen zoeken we naar de juiste oplossing om uw bijeenkomst in alle veiligheid te laten verlopen

Evenementen organiseren, dat is al mijn core business. Al meer dan tintig jaar. Zo heb ik veel eventlocaties gezien en meegemaakt. Centrum Eenheid steekt er voor mij bovenuit. Aan alle details merk ik telkens opnieuw hoeveel belang ze hechten aan de ervaring van de bezoeker. Is er een belangrijker maatstaf voor een geslaagd evenement?

Geert Vanoverschelde, Sylvester
Deze organisaties zijn thuis in Centrum Eenheid
Centrum Eenheid wordt gerealiseerd met de steun van
©2020 Centrum Eenheid - privacy - disclaimer - annulatievoorwaarden
home
in beeld
uw idee
contact