Centrum Eenheid is een plek die mensen met elkaar verbindt. Hier gebeurt altijd iets bijzonders. En dat blijft nazinderen.

Eventlocatie
in het groen
vlakbij Leuven

Welkom

Waarom een evenement bij ons altijd een bijzondere belevenis is voor u en uw gasten?

Omdat meetingcentrum Eenheid niet van stenen gemaakt is, maar van mensen.

Meetingcentrum Eenheid is een fantastische locatie: veel licht en ruimte binnen, een groot terras met tuin en een prachtig, bosrijk domein om in te wandelen. Maar die buitengewone "hardware" maakt ons nog niet uniek.

Onze "software" doet dat wel.

Voor elke gelegenheid

Meetingcentrum Eenheid is een veelzijdige locatie. Door zijn unieke architectuur en groene inplanting biedt het vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om van uw evenement een topevenement te maken.

vergadering

Brengt u mensen samen om een idee te ontwikkelen, plannen te maken, een probleem op te lossen of een beslissing te nemen? In meetingcentrum Eenheid creëert u de perfecte sfeer om uw doel te bereiken.

conferentie

Plant u een gelegenheid om kennis door te geven? Een training, voordracht, vormingsavonden, zomerschool, conferentie of congres? In meetingcentrum Eenheid vinden de deelnemers onmiddellijk hun draai.

feest

Hebt u iets te vieren? Zakelijk of privé? In meetingcentrum Eenheid creëert u de feeststemming die 100% bij u en uw gasten (tot 250) past. U kiest zelf de ruimtes die u graag gebruikt. Inclusief de tuin.

optreden

Bent u op zoek naar een zaal voor een intiem pianoconcert, voor het optreden (try-out) van een stand-up comedian of voor een gezellig zondagmiddag matinee? Uw gasten komen hier gegarandeerd tot rust!

catering

Een ontbijt voor de teamvergadering? Een snelle lunch tijdens een trainingsdag? Lekkere hapjes bij de receptie? Of een heerlijk feestmaal met dessertbuffet? Onze kok staat klaar om u en uw gasten te verwennen.