Trainingen en meetings

Comfortabele zalen, alle faciliteiten, service op maat

Centrum 'Eenheid' is de ideale locatie voor uw trainingen en meetings.

Ook in deze coronatijd is het centrum is een ideale locatie voor uw trainingen en meetings. We doen er alles aan om het virus geen verspreidingskansen te geven.

  • De infrastructuur wordt aangepast om de 1.50m-regel in heel het gebouw maximaal af te dwingen
  • De toiletten op het gelijkvloers worden voorbehouden voor de dames, de toiletten voor de heren zijn op -1
  • In het restaurant wordt het aantal personen per tafel bepert tot 2
  • De koffie wordt u aangereikt (geen zelfbediening)
  • Er wordt tijdig gepoetst en ontsmet

U kunt vertrouwen op een service op maat van uw training of meeting. Onze comfortabele vergaderzalen zijn voorzien van alle faciliteiten, waar u in alle rust een opleiding kan geven, vergaderen, presenteren, brainstormen en nog veel meer.

Trajectum bvba

trajectum begeleidt individuen en organisaties in tijden van verandering. Wat de oorzaak vande verandering ook is, TRAJECTUM maakt er een unieke persoonlijke transitie van. TRAJECTUM maakt gebruik van het warme en rustgevende kader van Centrum Eenheid voor haar groepstrajecten o.a. voor het leiderschapsprogramma TRAJECTWAY - een intensief en interactief 10-weken programma - dat ze twee maal per jaar organiseren. Meer info www.trajectum.be/events 

 EasyK!t nv

Teambuilding.

 SPES forum VZW

Onder de noemer Geïnspireerd Samenleven is het de missie van SPES om bezieling en spiritualiteit als plubliek goed voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het woord SPES betekent "hoop" en staat voor de wil om, ondanks alle beperkingen, te werken aan een menswaardige toekomst. Tegelijk is het een acroniem voor SPritualiteit in Economie en Samenleving.

Gezinsgroep

"Het huis van de eenheid is meer dan een mooie vergaderruimte met veel licht. Het is een plek met een voelbare geest van openheid, aandacht en gastvrijheid. Zonder opdringerigheid. We komen er graag terug." Luk Bouckaert